Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün organizatör gereklilikleri muhalifladığından ve emin bir boşaltma rotası esenlamada yüksek başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak bapnın çabucak açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolayca ve hariçya tamam açılmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Kanatlar ortamında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein hamil plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı; âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın ve ivedi konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıdüzen firmalar Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Dal strüktürsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı essah suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha zarif malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page